Deventer - Portsalis VvE Beheer

Portfolio

Portalis beheert meer dan 1750 appartementsrechten met een verzekerde waarde van een half miljard euro.
Wooncomplexen, commerciële ruimtes, parkeergarages, onder- en hoofdsplitsingen verspreid over de driehoek Deventer, Apeldoorn en Zwolle.

Hieronder leest u de ervaringen van enkele van onze klanten.
VvE Apeldoorn Stadskade B2
NICO NIEUWKERK
Bestuurslid VvE, Apeldoorn
"Wij werken al jaren met Portalis VvE Beheer. Mijn ervaring is dat zij zeer vakkundig en betrouwbaar zijn"
VvE Beeckestein
HENK DATEMA
Penningmeester VvE Beeckestein, Deventer
"Door de samenwerking met Portalis hebben wij als VvE het beheer in professionele handen gegeven. Dit uit zich in de deskundigheid en het adequaat nakomen van de gemaakte afspraken. Door alle kosten opnieuw te beoordelen zijn er aanzienlijke besparingen doorgevoerd. Eigenaren zijn tevreden over de werkwijze van Portalis. Een partner waar het goed en plezierig mee werken is!"
VvE Pothoofd
BESTUURSLID
VvE Pothoofd, Deventer
Ruim 5 jaar verzorgt Portalis het beheer van de verschillende VvE’s van ons complex in Deventer, de Pothoofd flats.
Ten aanzien van onderhoud, afwikkeling van claims, het nauwkeurig begeleiden van veiligheidsvoorschriften en het in goede banen leiden van de diverse vergaderingen van de verschillende gremia geeft Portalis ons steeds een tevreden gevoel. Het financiële inzicht en de rapportage van de jaarrekeningen, jaarplannen en begrotingen zorgt ervoor dat onze eigenaars een gevoel van zekerheid krijgen. Door de platte organisatie structuur van Portalis ervaren wij een sterke betrokkenheid van de medewerkers, een bijzonder belangrijke weging om voor Portalis als beheerder te kiezen.
phone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram