Onze visie

Portalis beheert een portefeuille die bewust relatief beperkt van omvang is. Daardoor zijn we in staat om verdiepte relaties met klanten aan te gaan en te onderhouden. Bovendien zijn we transparant in onze dienstverlening.  

Wij werken regionaal zodat wij, indien nodig, snel op locatie kunnen zijn.

Portalis beheert uw VvE op basis van de volgende drie uitgangspunten:
Jean Etienne Marie Portalis
Jean-Étienne-Marie Portalis was een Frans staatsman en rechtsgeleerde. Hij was één van de vier personen die de Code civil vorm gaven. Het eerste wetboek waarin het appartementsrecht werd beschreven.
De Boreel Deventer

Gunstige waardeontwikkeling

Om de waarde van het complex te behouden zorgen wij ervoor dat planmatig onderhoud tijdig, vakkundig en tegen de beste voorwaarden wordt uitgevoerd. Een goed onderhouden complex is de beste waarborg voor een gunstige waardeontwikkeling van de appartementen.

Financiële zekerheid

Een uitgebreide meerjarenonderhoudsplanning gekoppeld aan een liquiditeitsprognose vormt de basis voor een goede begroting en daarmee voor financiële zekerheid op zowel de lange als de korte termijn.

Plezierig wonen

Een goed onderhouden gebouw waarbij aan alle veiligheidseisen voldaan wordt draagt bij aan uw woonplezier. Ook in een goed onderhouden gebouw kunnen zich incidenten voordoen waarop adequaat gereageerd moet worden. Wij zijn 24/7 bereikbaar om deze incidenten te verhelpen.

Het Portalis Team

Dick van Laar

Eigenaar
• Bestuurlijk / Juridisch Beheerder
dvanlaar@portalis-vvebeheer.nl

Rinke Struik

Eigenaar
• Financieel Beheerder
info@portalis-vvebeheer.nl

Kaoutar Chakrani

Office Manager
• Accountmanager
kchakrani@portalis-vvebeheer.nl

Jacob Lont

Technisch Beheerder
jlont@portalis-vvebeheer.nl

Yvonne van Ofwegen

Administratief Medewerker
administratie@portalis-vvebeheer.nl

Elles Agema

Administratief Medewerker
administratie@portalis-vvebeheer.nl
phone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram